Момиче аутист, дадено за осиновяване преди години, успя да открие биологичната си майка… и беше убито от нея. Полицията намери останките на 16-годишната Савана Леки в пещера край ферма в щата Мисури. Там е имало овъглени кости и зъби, по които всъщност е била установена самоличността й.

През ноември миналата година осиновителите на тийнейджърката се развели и тя се преместила да живее с истинската си майка Ребека Рууд.

Срещу 39-годишната жена е повдигнато обвинение за убийство, насилие над дете, фалшифициране на доказателства и изоставяне на тяло, уточнява британският в. „Индипендънт”, цитиран от Нова. Полицаите са открили ножове, месомелачка и 26 бутилки разтвор, който ускорява разлагането на човешките тъкани.

Бившият приятел на Ребека свидетелствал, че тя карала дъщеря си да пълзи в свинарника и да се къпе в блатото. Самата жена е потвърдила това, се посочва в документите. По-късно тя признала и друго - когато Савана срязала ръката си, за да се самоубие, майка й я накарала да сипва сол в раната си и да я полива с алкохол като наказание. 

Разследването продължава.