Следващите известни личности доказват, че работата в ресторант за бързо хранене не означава, че няма да преуспеете след време.

Крис Прат
Ако преди 10 години на актьора му бяха казала, че ще изпълни главната роля в култовия филм „Пазители на галактиката“ и ще завладее сърцето на дъщерята на Арнолд Шварценегер, той едва ли щеше да повярва. По това време Крис прави бургери и дори не мечтае за кариера в Холивуд.

Джеймс Франко
Пътят на красавеца към славата не е лек. Преди да влезе в киноиндустрията, той усърдно е работил в McDonald’s, като често е поемал и нощните смени. Франко не се срамува от работата си във веригата за бързо хранене и открито споделя за този етап от живота си

Ейми Адамс
За да печели пари за колеж, Ейми работи във веригата мъжки спортни барове Hooters. В продължение на няколко години разнася бира в откровено оскъдна униформа.

Ева Мендес
Признаците на работохолизъм се появяват у Ева Мендес още в детството. Тя с нетърпение чакала да стане на 15 години, за да може легално да работи в кафене. През младите си години е работила в пицариите Ciao.

Pink
Преди да стане певица, Pink също е работила в заведения за бързо хранене - Pizza Hut, McDonald’s и Wendy’s.

Брад Пит
Той става кинозвезда рано-рано. Напуска колежа и с маниакален стремеж се явява на всички възможни кастинги. За да плаща сметките си в този период на търсене на пробив, Брад е работил в El Pollo Loco. Той обаче не е правил храна, а е бил промоутър. Раздавал е листовки на улицата в костюм на пиле.

Мадона
Тя не успява да изгради кариера във веригите за бързо хранене. Позорно я уволняват от Dunkin Donuts, след като изсипва желе върху един от клиентите.

Ева Лонгория
14-годишното момиче на име Ева искало да организира купон по случай рождения си ден, но родителите й нямали достатъчно средства. Затова започва работа в Wendy’s.

Шарън Стоун
Тя е работила в McDonald’s. Пропускала да закусва с бургери, за да съхрани фигурата си на манекенка и да получи изгоден договор с модна агенция.

Меган Фокс
Преди да стане известна актриса и секс символ, Меган работи на касата в кафене, което продава смутита. Веднъж на седмица един от служителите имал честта да облича костюм на плод и да приканва посетителите да си купят смути. Меган обличала костюм на гигантски банан.

Джулия Робъртс
Като млада тя е работила в магазин за обувки, в McDonald’s и като сервитьорка в кафенето Baskin Robbins.

Ники Минаж
В тийнейджърската си възраст Минаж е била сервитьорка в Red Lobster.

Фарел Уилямс
Певецът не крие, че е бил най-лошият работник във верига за бързо хранене – уволняван е три пъти от McDonald’s. Бях мързелив, много мързелив, обяснява Уилямс.

Източник: Profit.bg