"Белите" партита на Пи Диди (Шон „Диди" Комбс) в Хемптън не са известни с това, че са семейни; нещо, което Джъстин Литовски, сега 30-годишен, бързо открива, когато е едва шестгодишно дете.

Те несъзнателно посещават „следобедното барбекю" на Пи Диди на 3 юли 1999 г., за да открият, че то е препълнено със забавляващи се хора.

„Спомням си много трева и куп жени без горнища в басейна и около басейна - разказва Литовски пред The Post - Всъщност исках да вляза. Винаги, когато отивахме някъде с басейн, исках да плувам."

По онова време Литовски признава: „Не знаех дали сваленото горнище е нещо добро или лошо. Но се надявах да скоча."

Майката на малкия Джъстин, Мая Литовски, не е мислила дълго. „Не дадох възможност на сина си да влезе там", казва Литовски, която сега е инфлуенсър, пред The Post.

„Навсякъде имаше алкохол и голи жени. Не бях сигурен дали това е подходящо или нормално. Чудех се как изобщо децата са били допуснати до партито."

Сред гостите били Джей-Зи, Лил Ким, Дона Каран,, Леонардо ди Каприо и Тайсън Бекфорд с не много подходяща за деца тениска с надпис F-k Giuliani, тогавашният кмет на Ню Йорк, който е привърженик на закона и реда.

Но през 1999 г. Джъстин си спомня, че е бил единственото дете там.

„Не си спомням да съм видял нито едно друго дете", казва той. „Обикновено съм от тези, които искат да си играят с други деца."

Ако присъствието на непълнолетно лице е било проблем за Деди, гостите никога не биха разбрали това. Джъстин и Мая били там заедно с фотографа Дейвид Алън (баща на Джъстин и съпруг на Мая). Алън си спомня, че е обикалял около събитието и е снимал знаменитости, каквато е била работата му.

Както се вижда от снимките, получени от The Post, Диди с удоволствие е позирал за снимка с Джъстин.

„Не изглеждам така, сякаш имам нормална усмивка на снимката", казва той, може би притеснен от някои от събитията за възрастни около него.

Пъф Деди беше арестуван от федералните служби миналия месец по обвинения, включващи рекет и трафик на хора с цел сексуална експлоатация. В момента той е в очакване на съдебен процес. Той не се признава за виновен, пише Вести.бг.