С превързани очи и оковани ръце – бунтовниците на Ислямска държава изхвърлиха мъж от жилищен блок в Сирия, пише „Дейли мейл“.

Провинението – мъжът е гей и няма право да живее. Злочестият човек успял да оцелее след падането, но не за дълго – убийците го довършили с камъни!

Снимките от зверското деяние , наказващи „хомосексуалната афера“ показват, че мъжът е около 50 годишен и седи на бял, пластмасов стол. Той е заобиколен от маскираните бойци, които са облечени в черни дрехи и армейски униформи.

„Съдебното решение“ е прочетено на глас, а то осъжда сексуалността му и отсича, че трябва да бъде изхвърлен от най-високата точка на града като наказание. След падането, клетият човек оживява, но тълпата бързо образува кръг около него и започва да хвърля камъни. Той загива от раните си.

Миналия месец двама мъже бяха хвърлени от върха на жилищен блок, а други двама бяха разпънати, като част от „брутално наказание“ за това, че са хомосексуалисти.

През същия месец „Ислямска държава“ публикува документ в социалните медии, в който обяснява правилата на своя „наказателен кодекс“.

Всички процедури се извършват след „съдебен процес“.

Мъже и млади момчета от всички възрасти се насърчават да гледат изпълнението на наказанията отблизо. Всички форми на богохулство се наказват с екзекуция, дори, ако провинилият се се покае за прегрешението си. Смърт очаква и убийците, шпионите, отстъпниците, содомистите и крадците.

Бичуването е друго често срещано наказание. Според документа, 80 удара с камшик получава всеки, който пие алкохол или е признат за виновен в извършване на клевета.

Прелюбодейците се наказват с пребиване с камъни.

TrafficNews.bg