Младата рапърка Бракстън Бейкър смело разкри как е била изнасилена на парти, което я е вкарало в "дълбока депресия" преди смъртта й на 21 години.

Майка й, Летрисия Лофтин Ръсел, с тъга разкри, че дъщеря й е починала в четвъртък, пишейки, че нейният „Ангел се е възнесъл на небето“.

Млада рапърка почина загадъчноРапърката и инфлуенсър Бракстън Бейкър е починала вчера

Преди смъртта си, Бракстън написа емоционална публикация в блог, за да помогне на жените да се излекуват и да продължат живота си след изнасилване  като включи собствената си мъчителна история за сексуално насилие.

„С моя опит се обвинявах ужасно около месец“, написа тя в сърдечната статия, публикувана в блога на сестра си „Движението на добрите момичета“.

„Мислех, че е трябвало да направя толкова много, че е можело да го предотвратя. Не мислех, че е изнасилване, защото мислех, че е моя вина, но знаех, че се чувствам отвратително. Празно. Нарушена. Болна. Травматизирана. Отчуждена. Не разбрах защо се чувствам така. Започнах да чувствам тежък дух върху себе си всяка сутрин." - написа тя. 

„Един месец може да звучи като кратко време, но всеки ден на тъмнината се чувстваше като собствена вечност.“ - допълва Бракстън

Бракстън, която също беше влиятелка в социалните медии, продължи да обяснява как не може да стане от леглото, спира да ходи на училище и губи апетита си след изпитанието.

"Всичко, което исках да направя, беше да спя, но не можех да се накарам да повярвам, че само това може да ме амбицира", каза тя през 2018.

Тя каза, че е започнала да се примирява със случилото се с нея, след като е споделила опита си с най-голямата си сестра и майка си.

„В деня, когато казах на най-голямата си сестра, тъмен облак се изчисти в живота ми. Плаках за това, което ми се случи и за първи път плаках за всички сътресения, които последваха след това. Сестра ми ме накара да осъзная, че НЕ съм виновна и НЕ мога да се обвинявам за случилото се. Няколко дни след като й казах, казах и на майка си. След това се почувствах драстично различна." - спиделя още рапърката.

Обстоятелствата около смъртта на Бракстън все още са неизвестни. Семейството на Бракстън все още отказва да коментира случилото се.  В социалните медии обаче скърбящата й майка Летрисия отдаде емоционална почит към дъщеря си заедно с трогателен видеоклип в нейна памет.