Мъж е арестуван, защото се опитал да погребе живо 10-годишното си дете. Той изкопал дупка в задния си двор докато жена му я нямало и сложил в нея детето, което било с вързани ръце и залепена с тиксо уста. Причината за зверството на бащата към детето е фактът, че то е момиче, съобщава „Мирър“.Шокиращата случка се разиграла в Трипура, Индия. Полицай разказал как видял момиченцето, което било заровено в земята до кръста. Когато съпругата на Абдул Хюсеин се върнала, той покрил главата на детето с плетен кош с намерението по-късно да довърши започнатото и да го зарови напълно. Майката, обаче, започнала усилено да разпитва къде е детето и скоро съседите го открили. 

По информация на полицията, те пребили жестокия баща преди да се обадят на властите. Абдул е арестуван и ще бъде съден за опит за убийство.

Случаят напомня на друга мрачна история от преди 4 месеца, когато 7-годишно момиченце буквално си проправи път с ръце към спасението, след като беше душено и заровено живо в щата Утар Прадеш. Тя беше открита от шокирани селяни, които чули виковете й за помощ. Малката Тану разказа на полицията, че избягала от чичо и леля си, които я взели от родителите й и я заровили жива.

TrafficNews.bg