Точност, коректност, спазени срокове, отговорност и реална цена, спрямо качество, са петте неща, характерни за „Краси ЛА” - една от водещите фирми на българския пазар, специализирана в текстилно-интериорното обзавеждане.

„Краси ЛА” притежава собствен производствен цех и магазини, отговарящи на всички европейски изисквания.

Един проект на специалисти с 20 годишен опит в областта на текстила, поставили си амбициозната задача да внесат елегантност в дома на всеки, който им се довери.

Позната и предпочитана от своите клиенти, фирмата поддържа добре заредени магазини, които впечатляват с богата гама висококачествени платове и материали за изработката на пердета, завеси, кувертюри, дамаски, спално бельо, покривки, салфетки, калъфи за столове, хавлиени изделия и всички видове щори.

„Краси ЛА е представител на най-големите турски, италиански и испански фирми на пазара за текстил, като предлага артикули, които не могат да бъдат намерени никъде другаде.  Стреми се да поддържа наличност от широка гама на възможно най-достъпни цени и с гаранция за високо качество.

Ето защо, собствениците на фирма „Краси ЛА” ви канят да ги посетите и лично да се убедите в качеството на предлаганите материи, а ние ви гарантираме, че няма да останете разочаровани.

След като дълги години фирмата е съсредоточена в хотелското обзавеждане и в бизнеса на едро, от скоро „Краси ЛА” насочва вниманието си и към бизнеса на дребно.

В момента, на територията на град Пловдив функционират три магазина от веригата, а съвсем скоро официално врати ще отвори и четвърти.

Новият обект ще бъде позициониран на бул. „Пещерско шосе”, в непосредствена близост до супермаркет Лекси.  „До момента, смея да твърдя, че няма такъв магазин в Пловдив, дори в България. Направен е по изключителен начин,  с много скъпи изпълнения.” – споделят собственикът на „Краси ЛА” Красимир Ангелов и фамилия.

Производствената база и шоурум в Пловдив се намира в ж.к.Тракия на ул.”Цар БорисI” 11А (Търговски център Европа).  Адресите на останалите два магазина под тепетата са на бул.”Освобождение” (Оазис 5)  и бул.” България” 140А, до училище „Пейо Яворов“.

Работното време на обектите е от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа, а в събота от 10:00 до 16:00 часа.

Фирмата не се е съсредоточила само в града. Магазин има и на територията на град Пазарджик, който работи 7 дни от седмицата със същото работно време, освен в неделя, когато отново работи от 10:00 до 16:00 часа.  

Амбицията на Красимир Ангелов и семейството му е да представят своите продукти и в други градове в България. „Всяка година смятаме да отваряме по един магазин. В Пловдив вече приключваме с отварянето на магазини, като този в Тракия ще бъде преместен на по-ключово място. Следващата стъпка е София, а оттам Бургас и Варна. Следва Европа!” – споделя г-н Ангелов.

История на фирма „Краси ЛА”

Красимир Ангелов основава компанията, специализирана в текстилно-интериорното обзавеждане, преди 27 години, а през 2002 година изгражда и собствен производствен  цех.

Позната и предпочитана от своите клиенти, повече от 20 години, „Краси ЛА” е доставчик на едни от най-големите холдинги в страната.

През годините създава верига от магазини за интериорен текстил - пердета, завеси, щори, дамаски, корнизи и други. Екипа на „Краси ЛА” е изграден от професионалисти в областта на текстилната декорация, а продавач-консултантите с усмивка посрещат клиентите, като предлагат пълна професионална и компетентна консултация. Цените варират от 20 до 200 лева метъра, в зависимост от потребността и възможностите на клиента.

„Краси ЛА” предлага още закачане, монтиране на корнизи, монтиране на щори и транспорт, срещу съответното доплащане. Сред услугите попадат и брандиране на бродерии, ситопечат и етикети.

Следейки модните тенденции в интериора и доставяйки новите тъкани и аксесоари максимално бързо, компанията дава възможност на българския клиент да бъде в крак с всички актуални новости в обзавеждането.

Приоритет за бизнеса на семейство Ангелови е дългосрочно сътрудничество с високо качество на изделията, разумни цени, точност и коректност.

Спонсорирана публикация.