Остават още няколко слънчеви дни от тазгодишното циганско лято, идва времето да освежим гардероба си. Нови покупки в актуалните тенденции на есенно-зимния сезон е е най-добрият начин да подобрим настроението си през идните мрачни и студени дни. Предстоящият моден сезон е пълен с дизайнерски дрехи и уникални аксесоари. Очакват ни наситени цветове и предизвикателни принтове.

Сивите карирани костюми, които вече са залели магазините ни връщат спомените за стила на 70-те години, плисираните поли също се завръщат със гръм и трясък в модните среди.

 

От няколко години не сме виждали палтото тип наметало в модните тенденции и с нетърпение чакахме неговото завръщане. Палтото наметало можете да носите с клин или елегантен панталон. Есенна шапка с периферия също допълва  официалния стил на тази връхна дреха.

 

Топовете и роклите с асиметрични деколтета също са актуална тенденция тази есен. Преобладават моделите с едно рамо или такива с един къс и един дълъг ръкав. Тази тенденция направи опит да пробие и предходния зимен сезон, но рядко се срещаха подобни модели, тази година очакванията са по-големи.

За истински верните почитатели на кожата, дерзайте, облечете се смело от глава до пети в кожа.

 

Имате възможност да светнете под прожекторите, пайети, пайети и пак пайети, все пак всеки има нужда от малко блясък  в черно-бялото си ежедневие. Ако не сте фен на натрапчивия блясък можете да заложите на малко чантичка, брошка или бижу. Пайетена блуза под изчистено и стилно сако е сигурен начин да изглеждате ослепително, а за най смелите предлагаме да заложите на панталон, определено ще съберете погледите на случайни минувачи.

 

Винаги на мода - червеното съчетава страст и стил. Разнообразни нюанси на червеното - от наситени и ярки до по-тъмни и приглушени тонове ще намерят място в гардероба на тези, които искат да следват тенденциите.

 

Кафявото е цветът, който най-много свързваме с есента. И ето че този сезон и той намира място в гардероба.Доста по-семпъл, но също толкова есенен е лешниково-кафявият цвят. Съчетавайте го с бяло или светло бежово.

 

Разнородни сини тонове за класическа есенна визия. Синьото често е Цар сред есенните цветове. И ако понякога присъства в тенденциите в един свой нюанс, то за есен/зима 2019-2020 го виждаме в разнородни варианти - от бледо синьо, през класическо тюркоазено до дълбоки тъмни тонове. От аква нюансите през тюркоазеното синьо и наситено тъмно синьо, всички са част от модерния гардероб, разбира се, е и деним синьото.