Старши треньорът на Ботев(Пд) Вили Вуцов говори пред Sportonline.bg за предстоящия осминафинал-реванш за Купата на България между „канарчетата“ и „смърфовете“. Първият мач между двата отбора на „Лаута“ завърши 1:1.

„Този мач между двата отбора не е обикновен осминафинал-реванш за Купата на България, защото става въпрос за пловдивското дерби. За нас е много важно не само да се класираме за четвъртфиналите, а да победим в тази среща за да си върнем самочувствието след двете загуби от Левски и Славия с по 0:3″,  категоричен е Вили Вуцов.

 

„Направихме 1:1 на „Лаута“, но нито на мен, нито на футболистите на Ботев ни минава през главите да играем за 0:0. Аз по принцип не обичам този резултат и както казах желанието ми е да бием в този мач“, допълни Вили Вуцов.

„Не чувствам никакъв натиск от фенове и ръководство за изхода от срещата с Локо (Пд). Във футбола винаги може да направиш поредни загуби, после идват поредни победи. А и когато идвах в Ботев никой не ми е налагал непременно да бъда в шестицата. Това за шестицата е благодарение на това,че винаги имам болни амбиции, които ме карат да вървя напред. А  и разликите в точките не са толкова големи. Та ние имаме сега 24 точки и сме седми,а Берое е трети с 28 точки. Имаме два относително лесни мача за първенство в Пловдив. Ако се преборим и в другите срещи мястото в шестицата ще го имаме“, убеден е Вили Вуцов.