Виктория Радева стана отборна шампионка и на Република Северна Македония след като МСК Център (Скопие) зае първото място . Надпреварата се проведе близо до Скопие и в нея участваха девет отбора (в България преди 2 месеца участваха три отбора на държавно първенство) като накрая три отбора финишираха с абсолютно еднакви показатели.

Организаторите решиха и трите отбора да бъдат шампиони. Отбора на МСК е абсолютен новак в надпреварата и бе сформиран като втори отбор на ШК Гамбит. Отборът обаче привлече пловдивчанката Виктория Радева и тя доказа високата си класа, като не допусна нито една загуба и завърши с 3 победи и 3 ремита. Другите два отбора шампиони са ШК Алкалоид- в който взе участие шампионката на Румъния Ирина Булмага и ШК Гамбит, в който участва и другата българка Белослава Кръстева.

Веднага след първенството за жени, в Скопие се проведоха и два Опън турнира по рапид и блиц, в който взеха участие 5 гросмайстора и трима международни майстора от 6 държави. И в двата турнира студентката от ПУ взе женските награди като на рапид бе поставена под № 16 в стартовия списък и финишира на 8- мо място, а на блиц-поставена под № 27 зае 16-то място в крайното класиране. Президента на ШК Гамбит – г-н Зоран Стойчевски бе изключително доволен от представянето на Вики и й обеща титулярно място догодина в македонския отбор за участие в европейската клубна купа.