Роман Ерьоменко (79 и 92) донесе успеха, като преди това Таказов беше извел напред гостите. Георги Миланов и Петър Занев изиграха по пълни 90 минути за двата тима, като защитникът получи жълт картон за нарушение срещу своя сънародник.

Бибрас Натхо отправи първия опасен удар в 12-ата минута, но вратарят Роман Герус се справи с топката. В 15-ата гостите от Перм откриха след удар от средна дистанция на Сослан Таказов. Игор Акинфеев даже не реагира. След попадението домакините тръгнаха по-смело напред, но срещнаха отпор.

И след почивката картината не промени особено. Московчани търсеха празни пространства и позиции за стрелба. В 60-ата минута Натхо стреля от 20-метров фаул, но недостатъчно прецизно. Контраатаките на Амкар също носеха опасност.

В 79-ата ЦСКА изравни с точен изстрел на Роман Ерьоменко от 20 метра. Полузащитникът завърши колективна атака пред наказателното поле – 1:1. В 82-ата минута Петър Занев фаулира грубо Миланов и получи жълт картон. След нарушението Сейду Думбия получи шанс за изстрел отблизо, но вратарят изби в корнер.

В 92-ата „армейците“ изтръгнаха трите точки след нов гол на Ерьоменко. Ахмед Муса проби в наказателното поле, но беше блокиран, топката се задържа в близост до вратата и Ерьоменко отбеляза за крайното 2:1.

TrafficNews.bg