Тези дни се очаква да бъдат привикани и футболни босове. Упорито се говори, че първият от тях ще е Коко Динев – доскорошният шеф на Локомотив (Пловдив).

„Всичко върви по план. Ще бъдат разпитани както собственици на клубове, така и футболни съдии. Играчите, които днес бяха привикани, са участвали в съмнителни мачове преди няколко години. Има доста събрана информация, която е изключително интересна и стряскаща. Съмненията са потресаващи и ако се стигне до доказателства,  ще паднат много глави.

Няма как обаче да се правят по-подробни разкрития, докато върви разследването. Разследват се не само двубои от преди няколко години, но и такива, които са се състояли през пролетта на тази година. В момента се събират факти и за мачове в „А" група от настоящия сезон, т.е. – през есента", заявиха достоверни източници.

Те добавиха, че най-големите съмнения падат върху Локомотив (Пловдив), където "някои доста известни футболисти и хората над тях" са в полезрението на разледващите власти, пише БЛИЦ.

Припомняме, че през октомври Марек бе глобен с 10 000 лева заради съмнения в участие в "черно тото".

"Всички наши футболисти тренират в момента. Нямам информация някой да е призован или заподозрян", заяви административният директор на черно-белите Атанас Узунов.

 

TrafficNews.bg