Пловдивската психоложка Марина Илиева се класира в челната тройка на шампионата по боди билдинг, който се проведе през уикенда в Прага. Дамата се върна с бронз от престижното световно - DIAMOND CUP 2019 , където впечатли журито в категорията бикини фитнес. 

Това е втора голяма победа за пловдивчанката за последните две седмици. В началото на ноември Марина завоюва две златни купи на международното състезание в Сърбия. Тя взе злато в категория "Мастър" и в ръстовата категория. Дамата е на 42 години и впечатлява с изваяното си тяло. Той й помага да излезе с едни гърди напред пред жестоката конкуренция на състезателките от Русия, Чехия и Украйна. 

"Марина е истински герой, защото постиженията й се дължат на невероятната й воля. Зад нея няма нито федерация, която да я финансира, нито спонсори. Тренира от 4 години, а резултатите й наистина са впечатляващи" , коментира за TrafficNews трньорът й Ивайло Илиев. 

Марина е дипломиран психолог и логопед, но успява да съчетава хобито си с основната си професия. Прави го благодарение на съпруга си Ивайло Илиев, който изготвя режимите й за тренировки и хранене. Той казва за нея, че има дисциплина на войник. Двамата имат дъщеря на 11 години.