Пловдивски отбор е в челната тройка на „ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4”, което се проведе през уикенда. Градът посрещна вчера над 50 екипажа от България и Гърция в състезанието, което е част от календара на Автомобилната федерация на България и втори кръг от Националния шампионат. 

 Атрактивните машини, опитните пилоти и навигатори, сътвориха неповторимо шоу пред любопитните погледи на петричани на откриването на „ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4”. Трасетата, по които се движиха автомобилите, бяха тежки, с много трудни участъци, изискващи майсторство за безпроблемното им преодоляване.

Пловдивчани записаха няколко победи в началото на сезона. Екипът на Ангел Русев и Александър Стайков се класира първи в клас Т1.  Отборът на Красимир Христов и Мирослав Панайотков, които се състезават за първи път се класираха на второ място в  клас Т2. Даниел Мустаков  и Николай Мустаков, които са в клас Средна скорост, грабната купата за първо място. Поради повреди отпаднаха отборите на Атанас Васев и Павел Радев и Живко и Гергана Михайлови от клас Т1.

Отборите се състезаваха с асистенцията на момчетата от Garage 31 на Руси Русев - Владимир Милев, Димитър Григоров, Сергей Белев и Анатолий Шавков.