Тази вечер на „Камп Ноу“  Барса и  ПСЖ  ще разиграват първото място в своята група на Шампионската лига. На гостите им стига дори и реми за да завършат на първо място. Отборът на Луис Енрике се нуждае обаче на всяка цена  от победата.

Каталунските медии припомнят,че в първия мач в Париж на „Парк де Пренс“ ПСЖ победи Барса като в състава на Лоран Блан  дори не бе звездата на отбора Златан Ибрахимович. А сега Ибра ще е на линия и със сигурност ще бъде мотивиран за игра срещу бившия си тим.

Предлагат се различни начини за спиране на Ибрахимович,  но също се припомня  последния мач от групите на Шампионската лига на ПСЖ срещу  друг  бивш негов тим Аякс.  При 1:1 когато парижани не виждаха как ще вкарат втори гол Ибра получи хубав пас от Пасторе, спря топката на гърди, завъртя се и със странична ножица матира вратарят Силесен.  После бе лесно на Кавани да отбележи втория свой гол в мача за 3:1.

Луис Енрике напомни: „Без Ибра са опасен отбор, а с него стават неудържими. Те също като нас ще искат да стигнат колкото се може по-далеч в битката за Шампионската лига. Трябва да спрем Ибрахимович“, заяви Енрике.

TrafficNews.bg