Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) влиза в битка за победата на "Писта Стара Загора" - четвърти кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта, който ще се проведе през предстоящия уикенд.

След записано второ място на "Писта Бургас", отпадане на "Писта Енеос" и победа в Русе, шесткратният шампион в серия "Макси" се намира на временната трета позиция в класирането за шампионата. Маршавелов има актив от 54 точки, а изоставането му от лидера в шампионата е 21 пункта.

Отборът на "КА-2 Рейсинг Тийм" е временен лидер в шампионата при отборите с актив от 81 точки.

Подадените заявки за "Писта Стара Загора" са 68, което е рекорд за трасето. В клас "Макси" конкуренцията също е голяма, като за старта се очаква да има 11 автомобила.

"Готови сме за състезанието в Стара Загора, голяма част от времето между състезанията премина в тренировки. Единствената ни цел в предстоящия кръг е победа", сподели пловдивчанинът.

Програмата на "Писта Стара Загора" включва квалификации, които ще бъдат в съботa и започват в 13:00ч, състезанията в отделните серии са в неделя, като 1вото от тях започва от 11:00ч., като официалното откриване е половин час по-рано.