Първият братовчед на починалия футболен мениджър Мино Райола - Винченцо поема бизнеса му. Това е окончателното решение на семейството му.

Райола има деца, но те са прекалено малки и все още не са завършили гимназия. Приживе той бранеше тотално личния си живот, като дори не се знае името на съпругата му.

Винченцо работи от 15 години с братовчед си. Той вече е получил одобрението на Джанлуиджи Донарума и Матайс де Лихт да поеме бизнеса.

Основна фигура във фирмата остава и бразилският адвокат Рафаел Пимента, който консултира всички трансфери. В момента той движи нещата около преминаването на Ерлинг Халанд в “Манчестър Сити”, а в последните години е и съветник на Пол Погба. Погба напуска “Манчестър Юнайтед” това лято като свободен агент, след като Райола постави световен рекорд д преминаването му на “Олд Трафорд” със 105 милиона лири.

Голямото попълнение на фирмата обаче може да е Златан Ибрахимович, който може да се откаже в края на сезона. Той вече бил получил оферта от останалите в компанията да се присъедини към тях.

Златан бе един от най-близките на Мино, който почина от белодробна недостатъчност в събота, като двамата освен, че работеха заедно, станали и добри приятели.

Договорът на Ибрахимович с “Милан” изтича през лятото, а през целия сезон е преследван от контузии. На всичко отгоре Швеция отпадна от световното първенство в Катар и много очакват той да сложи край на кариерата си. След смъртта на Мино шведът си спомни, как го е накарал да продаде “Порше” и златен часовник, за да поеме делата му. Двамата доста се карали в началото на отношенията си, но в крайна сметка станали много близки.