Играещият в софийската четвърта лига отбор на ФК Скравена е оттеглил жалбата си срещу вписването на президента на БФС Георги Иванов. Това официално съобщиха от клуба във Facebook.

На страницата си в социалната мрежа от Скравена обясняват, че решението е взето по време на заседание на Управителния съвет.

Ето какво написаха от ФК Скравена:

След проведена среща между членовете на управителния съвет на ФК Скравена по повод възникналите разногласия в отбора с подадената жалба от президента на клуба г-н Петков за оспорване легитимността за избор на президент на БФС беше взето единодушно решение жалбата да бъде оттеглена.

На 12.04.2024 взетото решение вече е факт.

ФК Скравена пожелава успех на новоизбраното ръководство на БФС!

На 9-и април председателят на клуба Петко Петков депозира жалба срещу резултатите от Конгреса за избор на президент на футболния съюз. Tой е видял нарушения, за които не искаше да влезе в детайли, но е бил описал в писмото и новото ръководство на БФС не можеше да бъде вписано в Tърговския регистър.

Срещу избора на Георги Иванов обаче има още една жалба, която също е от аматьорски клуб. Преди няколко дни такова писмо депозира и Балкан 1952 Варвара, който се състезава в областната група на Пазарджик. Балканци издигнаха за кандидат-президент Георги Градев, а сега са внесли и жалба относно избора на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС на 15-и март.