Феновете на ЦСКА излязоха със специална декларация след загубения снощи финал за Купата на България от Локомотив Пд с 3:5 след изпълнение на дузпи. Ето какво се казва в нея:

Трудно се казва каквото и да е след такъв мач. Печелили сме много битки, губили сме не по-малко. Но най-важното е, че след всяко разочарование сме се изправяли на крака отново и отново така, както само армейците могат.

Не си мислете, че нас не ни боли от загубата толкова, колкото и вас. Не си мислете, че не виждаме крещящата нужда от промени в отбора в кадрови и игрален план, които се надяваме да стартират възможно най-скоро. Но преди всичко сме фенове, на които им омръзна през годините да бъдат юристи, спортни директори и всичко друго, което е различно от това да си на трибуната и да подкрепяш любимия си отбор.

Виждаме и радостта на всички знайни и незнайни нищожества, които очевидно поради липсата на позитивни и градивни неща в личния си живот, чакаха с нетърпение само да стъпим на криво. Докато едните, които за последните години имат цели три загубени по срамен начин финала, можем да ги разберем (все пак там болката и комплексът са огромни), то останалите 20 митохондрии начело с повелителя на всички анцузи все още не можем.

Четем зверските напъни от сутринта, обичайните постове във социалните мрежи, някаква страница, завършваща на 48 и със странна емблема, говори за разделение, обединение, домът ИМ...Крайно време е тези презрени нищожества да разберат, че тези неща съществуват само и единствено във вируталната им реалност и че червената общност е достатъчно обединена, както го показа и снощи за пореден път. Просто те са излишната утайка, която бе изхвърлена по естествен път, въпреки Сизифовите им усилия да се причисляват и асоциират с ЦСКА по всякакви начини.

На последно, но не по важност място, бихме желали да благодарим на всеки един от вас, заел мястото си в секторите "А" и "Г" снощи. Вие сте сърцето и душата на ЦСКА. Поклон пред вас, армейци - нашата битка бе спечелена категорично!