Локо ще отпразнува отново спечелването на Купата на България с шествие до Общината, като това ще стане в понеделник в 20 часа, съобщават от клуба. Черно-белите грабнаха трофея за втора поредна година, след като снощи победиха ЦСКА на финала след 0:0 в редовното време и продълженията и 5:3 при дузпите. Тепърва ще бъде оповестено откъде ще мине шествието, след като тръгне от Лаута, но ръководството призовава феновете да спазват всички противоепидемични мерки. В 20 часа Купата ще бъде вдигната от треньори, играчи и шефове на Локомотив на тресата на сградата на Община Пловдив.

Стана традиция да празнуваме спечелването на отличия заедно с елитните пловдивски клубове, надявам се, че и в понеделник ще има празнична атмосфера, заяви кметът Здравко Димитров. Той  поясни, че програмата може да бъде нарушена единствено от забрани заради увеличаващите се случаи.

В късните часове след мача снощи над 2000 фенове се събраха на Лаута, където докачаха любимците си и отпразнуваха успеха с фойерверки и заря. Празненствата на стадиона продължиха до 4 часа сутринта.