"Наполи" няма право да използва лицето на Диего Марадона на екипите си, след като децата на легендата спечелиха делото срещу бившия му мениджър Стефано Чечи. Клубът използва четири различни екипа с "отпечатъка" на Марадона, след като купи правата от Чечи няколко месеца след смъртта на легендата през ноември 2020 г. Наследниците на Диего заведоха дело, защото не са дали съгласие, като адвокатите им дори взеха решение да не се използва лика на Диего под всякаква форма и поискаха да им бъде присъдена компенсация от 450 000 евро.

Според съдия Паоло Андреа Васало договорът на Чечи за 23 000 евро с "Наполи" "накърнява очакванията за наследството" на децата на Марадона "световен символ на футбола, признат и разпознаваем по цял свят и чиято икономическа стойност е от изключителна важност и почти неизчислима".

"Наполи" продаде 6000 екипа от лимитираната серия, като получи 900 000 евро печалба. Чечи е прибрал половината, като се уповава на договор с Марадона от август 2020 г. В момента са му конфискувани 150 000 евро.