Страхотна драма се разигра снощи на мач от Лига Европа. Сръбският Бачка Топола и румънският ФКСБ (бившата Стяуа) направиха спираш дъха двубой, в който имаше 12 гола, два червени картона, а всичко се реши след изпълнение на дузпи и все пак фаворитът ФКСБ успя да продължи в следващата фаза. 

Домакините от Бачка Топола поведоха с 2:0 на Миличевич в 11-ата и Дуронич в 14-ата минута. Коман намали изоставането на ФКСБ, а Понйевич от сърбите беше изгонен с директен червен картон в края на полувремето.

Ман в 50-та минута изравни, а Антонич веднага след това отново изведе ФКСБ напред. В 63-та минута Ман от дузпа изравни - 3:3. 

Имаше и късна драма в редовното време, първо в третата минута от добавеното време Йон си отбеляза автогол и румънците излязоха напред в резултата, но секунди по-късно Томанович успя да изравни и да прати мача в продължения.

Продълженията бяха не по-малко драматични. Силаджи беше изгонен с директен червен картон и Бачка Топола остана с 9 души на терена. Ман изведе отново ФКСБ напред в резултата, но Тумбашевич още преди края на първото продължение изравни - 5:5.

Петре отново изведе румънците, а Томанович прати мача в дузпи с гол 117-та минута.

При дузпите само Баняч от Бачка Топола изпусна дузпа и така след 5:4 при дузпите ФКСБ продължи напред.