Любослав Пенев е новият старши треньор на Локомотив! Наставникът подписа днес своя договор с “черно-белите”!

Любослав Пенев е роден на 31 август 1966 година в Добрич. В кариерата си като наставник е бил национален селекционер на България, както и старши треньор на редица клубове – Литекс, Ботев (Пловдив), ЦСКА-София, Валенсия II, Царско село, ЦСКА 1948. За последно той беше начело на Хебър (Пазарджик).

Като футболист е защитавал цветове на испанските Атлетико Мадрид, Валенсия, Компостела и Селта Виго. В България се състезава за ЦСКА и Локомотив (Пловдив), като завършва кариерата си именно при “черно-белите” през сезон 2001/2002.

В щаба на Любослав Пенев влизат още:

Атанас Стоилов – помощник-треньор Ангел Павлов – помощник-треньор Христо Златински – помощник-треньор (той ще продължи да бъде старши треньор на Локомотив II) Никола Солаков – кондиционен треньор Мартин Митев – треньор на вратарите.

Официалното представяне на Любослав Пенев пред медиите ще се състои на 17 юни от 17:00 часа в залата за пресконференции.

Час по-късно, в 18:00 часа, започва и първата тренировка на Локомотив. Представителите на медиите ще могат да проследят само първите 15 минути, а за фенове заниманието ще е открито в първите 30 минути.

ПФК Локомотив Пловдив желае успех на Любослав Пенев и неговия екип начело на тима!