Младежкият национален отбор на България записа много тежка загуба в последния си мач от турнира Анталия Къп 21. Националите загубиха с 1:5 от Северна Македония, а единственият гол за тима вкара Доминик Янков.

Македонците откриха резултата в десетата минута, след като при едно центриране вратарят Вуцов боксира топката, но не успя да я изчисти по най-добрия начин и съперникът продължи да играе с топката и футболист на "червените" я прати с глава в опразнената врата.

В 30-ата минута македонците отбелязаха втори гол. Техен играч бе изпуснат отляво на атаката и с пас по земя намери свой съотборник на задната греда, за да стане резултатът 2:0.

В 50-ата минута намалихме резултата. Пас отдясно по земя намери капитана Доминик Янков на чиста позиция и халфът на Лудогорец засече топката във вратата.

Осем минути по-късно Македония стигна до трети гол. Защитата ни бе преодоляна с пас в зад линията, след което футболист на съперника подаде на свой съотборник прострелно по земя, който засече кълбото в мрежата.

В 76-ата минута падна четвърти гол във вратата ни. Центриране към далечната греда и футболист на македонците с плонж прати топката за четвърти път във вратата на Вуцов.

Десетина минути преди края дойде и пети гол във вратата на България. Футболист на Македония бе оставен сам срещу Вуцов, като първоначално не успя да го преодолее, но топката рикошира в Емануел Мирчев и влезе в мрежата ни.

Националите победиха Казахстан и Украйна в предните си две срещи. 

България U21: Вуцов, Попов, Х. Петров, С. Петров, Галчев, Бауренски, Станев, Кръстев, Тонев, Янков, Митков