Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов даде мнението си след нулевото равенство на националния отбор с Люксембург в Лига на нациите.

"Има и такива мачове, на които не се получават нещата, които искаме. Всички дадоха най-доброто от себе си, но не успяхме да победим. Първото полувреме имахме едно положение - има мачове, които трябва да ги решаваш с едно положение или без положение. Продължаваме да сме в играта, така че и точката е важна за нас в този момент.

Обмисляме нещата за българите в първенството, аз имам пълно доверие в Илиан Илиев - и за избор на групата и за състава, той е треньорът и той решава кои да играят. За българите ще решим след приключването на първенството. Виждаме, че има прекалено много чужденци, но това са разговори, които ще водим във времето до края на първенството.

Когато има контузени и наказани футболисти, влияе на отбора, но това са пречки, които всеки отбор ги има. Това не може да е причина да имаме оправдание, нашата цел е да сме първи в групата", каза босът на БФС.