Смятам, че не сме отстъпвали инициативата на ЦСКА, заяви старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов след загубата от ЦСКА с 0:2 и отпадането за Купата на България. И двата гола паднаха след груби наши грешки. Мисля, че бяхме равностойни и стояхме добре, имахме нашите възможности след почивката. Вторият им гол ни прекърши, а той падна, когато стояхме по-добре. Не трябва да сме с наведени глави. Просто ЦСКА бе по-прецизен в тези две ситуации, полежавам им успех на финала. Здравословние ни проблеми преди мача също натежаха. Хронична слабост ни е да създаваме положения, но да не ги реализираме, а в такива мачове трябва да се вкарват голове. Доволен съм от всички момчета, те израстват, феновете също трябва да са доволни. За другия сезон трябва да освежим отбора с 3-4 попълнения, допълни Ферарио Спасов.

Все още съм под емоция, но победихме заслужено. Играхме добре през всичките 90 минути и търсехме победата, заяви старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич. Играхме умно. След подновяването на срещите играем все по-добре, на моменти нямахме късмет. Знаехме силните страни на Ботев, успяхме да държим Неделев далеч от вратата ни. На прав път сме и трябва да поддържаме тази посока. Хубав атакуващ футбол не се прави за два дни. Никога не съм се съмнявал в качествата на Али Соу. Локомотив вече има опит, актуален носител на Купата е. Неудобен противник, трябва да бъдем много внимателниу но това е финал, в който ще използваме силните ни страни. Не искам да коментирам призивите за оставка и поздравленията по мой адрес. Трябва да се концентрираме, каза още наставникът на червените. Беше труден мач, но бяхме подготвени, играхме добре и съм щастлив, че спечелихме, каза голмайсторът на ЦСКА Али Соу.

Няма да има пловдивски финал! ЦСКА взе реванш от Ботев2:0 за червените, греда на Неделев, грозни сцени преди реванша за Купата на България