Мениджърът на боксовата ни звезда Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, се надява традицията Кобрата да се справя с британски съперници да продължи и в битката за титлата на IBF в тежка категория срещу притежаващия я в момента Антъни Джошуа. Гоцев смята, че Тайсън Фюри "е човекът" в тази категория и вярва, че Кубрат има силите да стигне до мач срещу него. За да се случи това, разбира се, първо трябва да бъде спечелена "войната" срещу Джошуа.

"С Кубрат имаме кратка история с британците в тежка категория. Отупал е няколко", сподели пред Sky Sports мениджърът на Пулев. "Дерек Чисора имаше голяма уста и той му я затвори. Това беше страхотно, а после би един друг Фюри, победата срещу малкия братовчед (Хюи Фюри - б.р.) също беше добро постижение. Това беше боят, който позволи на Кубрат да се класира като претендент №1 на Джошуа - още един британски шампион, така че тук имаме известна връзка. Кубрат срещу Обединеното кралство, това ми харесва", каза още Гоцев. 

"Нека първо се справим с Джошуа. Нека по-добрият победи и тогава ще видим какви са опциите с Тайсън Фюри. Така или иначе всички пътища водят до Тайсън Фюри. Мога да кажа това, защото мисля, че той е показал, че е един от най-върховните съперници, даже вероятно най-върховният. Той е човекът. Би било страхотно да се изправим срещу двамата британски шампиони, един след друг, нали?", добави мениджърът на Кобрата.