Легендарният промоутър на българския боксьор в тежка категория Кубрат Пулев - Боб Аръм, заяви, че Кобрата ще сложи край на кариерата на световния шампион Антъни Джошуа. Британецът си върна световните титли на WBA, IBF, WBO, IBO с победа по точки в 12-рундовия реванш срещу Анди Руис в Саудитска Арабия на 7 декември. Кобрата е задължителен претендент на IBF и очаква до края на април 2020 година да се бие с британеца.

Нека ви издам една малка тайна. Можете да се съгласите, може и да не се. Но по това време догодина Антъни Джошуа вече няма да е топбоксьор и с кариерата му ще е приключено. Защото имам един български боксьор на име Кубрат Пулев, което ще го срита по задника в следващия му мач. Всички знаят, че следващият съперник на Джошуа ще е именно той, заяви 88-годишният Аръм пред TalkSport.

Аръм разкритикува Руис, на когото преди е организирал мачове. Според промоутъра Анди е подходил непрофесионално към реванша, на който теглото му гонеше 130 кг. Загубата на Анди Руис не ме изненада. Още когато обявиха теглото му, казах, че дори не си струва да гледаме мача. Той не се подготви за него като професионалист, каза Боб Аръм.