Българският боксьор в Тежка Категория Кубрат Пулев предприе остра атака към световния шампион Антъни Джошуа. Двамата трябваше да се бият на 20 юни в Лондон, но мачът бе отложен заради пандемията, като все още няма дата. Кобрата нарече Джошуа страхливец и се закани да го бие брутално. Той го предупреди да не се надява на обединителен мач с Тайсън Фюри.

Очевидно бе защо Джошуа избра Лондон за мястото на мача - защото го е страх. Не виждам друга причина. Защо точно в Лондон, а не на друго място? Вие ми отговорете, заяви Кобрата в интервю за Скай Спортс. Ние предложихме няколко дестинации - Истанбул, Лас Вегас, Ню Йорк, Саудитска Арабия. Той отговори, че ще се бие с мен само в Лондон. Никога не съм искал мачът да е в София. Само страхливците си избират определено място за боя. Онези, които предпочитат да говоря, а не да действат, каза Пулев.

Аз съм много по-прецизен и по-умен от него на ринга и ще го бия брутално, продължи Кобрата. Не може да се срещне с Фюри, защото има договор с мен. Фюри пък има договор за трети мач с Дионтей Уайлдър. Нито аз, нито Уайлдър ще отстъпим от тези битки. Независимо от маневрите и игричките на Еди Хърн, ще изляза срещу Джошуа и ще го победя. Написано е в звездите. Нямам притеснения за мача. Дори да е пред празни трибуни, ще стане интересно събитие. Да, трябваше да се отложи, но не смятам, че е далеч във времето и до края на годината този двубой ще се случи. Сигурен съм, че ще бъде вълнуващ сблъсък и ще покаже на целия свят кой е по-добрият боксьор, каза още Кобрата.

Малко по-рано и Джошуа подхвана психоатака към Кобрата, като заяви, че ще го бие на ходом: Може да звучи като подценяване, но наистина не обръщам голямо внимание на мача с Кубрат Пулев, обяви британският боксьор пред Спортс Илюстрейтид. Ще го победя на ходом. Той не е на моето ниво. Искам само мачове с хора на топ ниво. Вече гледам към сблъсък с Тайсън Фюри, макар че ще победя и него с лекота, каза световният шампион.