Тайсън Фюри размаза Дерек Чисора и защити титлата си на WBC пред повече от 60 000 души в Лондон. Сред зрителите на стадиона на футболния "Тотнъм" бе и украинецът Александър Усик, който държи всички останали титли в тежка категория.

Двубоят премина под постоянната доминация на Фюри и реферът спря мача 9 секунди преди края на 10-ия рунд, след като Фюри нанесе серия от удари на Чисора, което доведе до технически нокаут. 

Тайсън Фюри записа налгед доста лека и рутинна победа, но беше очевидно, че разликата в класите между двамата е огромна. Припомняме, че тъмнокожият боксьор победи Кубрат Пулев по-рано през годината.

С поредната среща между двамата, Тайсън Фюри записа хеттрик от поредни победи над Чисора.

Истинската новина и най-интересното за феновете обаче, дойде след края на мача, когато Циганският крал извика и предизвика присътващия в залата Олександър Усик, който притежава поясите в WBA, IBF, WBO и IBO. 

Според последните твърдения следващият мач на Фюри ще е за абсолютната титла при свръхтежките срещу Усик, който след края на двубоя застана очи в очи с Тайсън Фюри. Циганският крал дори обяви, че ще се бие в три мача до края на кариерата си - Усик, Джо Джойс и Антъни Джошуа, което взриви публиката в английската столица.