Британският боксьор Тайсъ Фюри - световен шампион на Световния боксов съвет в тежка категория, се прицели в следващия си рекорд. Той иска да подпише най-голямата сделка в историята на бокса и да подпише нов мултимилионен договор. Фюри има контракт с американската промоутърска компания на Боб Аръм Топ Ранк на стойност 80 милиона паунда. По силата на този договор Цигарнския крал трябва да изиграе още два мача - третия срещу Дионтей Уайлдър и евентуален обединителен двубой с Антъни Джошуа или Кубрат Пулев, ако българинът успее да победи Джошуа и да му вземе трите титли.

Към края съм на договора с Топ Ранк, но искам да го подновя. Не смятам да приключвам след тези два мача. На 31 години и искам да подпиша най-скъпия договор в историята на бокса. Знам, че с хората около мен това е напълно възможно. Искам да пренапиша историята и да подпиша по-голям договор от Флойд Мейуедър, Канело Алварес, Майк Тайсън и всички останали, каза Фюри.

Най-големият акткивен договор в моментга в бокса е на Канело Алварес на стойност 295 милиона паунда с DAZN. Най-скъпият в историята е на Флойд Мейуедър за 6 мача с Щоутайм на стойност 363 милиона паунда. Мани Пакяо също има активен договор с Шоутайм за 150 милиона, както и Дионтей Уайлдър за 120 милиона. Антъни Джошуа е част от сделката между DAZN и Мачруум за 1 милиард долара, но не е ясно каква част от тази сума е прибрал.