Антъни Джошуа и Анди Руис поискаха трети мач след битката в Саудитска Арабия, която британецът спечели в 12 рунда и си върна 4-те титли от Руис. Джошуа бе видимо щастлив след победата и не пропусна да отдаде дължимото на съперника си.

Човек като мен няма извинения, свикнал съм да нокаутирам, да печеля. След първия мач бях сигурен и си обещах, че трябва да се завърна отново и да покажа един майсторски клас. Исках да покажа, че можеш да удряш без да бъдеш удрян. Уважавам много Анди като боксьор, каза Джошуа след двубоя. Всичко е въпрос на подготовка. Това е най-важното в една кариера - да трупаш опит. Аз си взех поука, всеки може да го направи. Щом сме се били два пъти, можем да го направим и трети път, заяви Джошуа на ринга.

Искам трети мач срещу Антъни Джошуа! Няма да се извинявам, защото Ей Джей беше по-добрият, това беше неговата вечер. Разиграваше ме отлично, движеше се, аз го гоних. Мислех, че с повече килограми ще удрям по-тежко, но се колебаех прекалено, комбинациите ми не влизаха. За третия мач ще бъда в най-добрата си форма, ще бъда по-отдаден, ще тренирам повече с екипа си. За този мач тренирах сам. Благодаря на всички, които ме подкрепяха тук тази вечер, коментира Анди Руис.

Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, обаче отказа да коментира възможността за трети двубой между двамата. ози човек бе отговорен за възхода на британския бокс. Тази вечер стана двукратен световен шампион и това е прекрасно. Много хора го отписаха и казаха, че е само една голяма реклама. Той идва след едно голямо унижение. Сега той е шефът в дивизията, покажете уважение към него. Той е страхотна личност. Не ме питайте за следващи мачове, сега е време да празнуваме, заяви Хърн. Благодаря на принцовете на Саудитска Арабия, много хора ни критикуваха, че дойдохме тук, но посрещането, което получихме, бе невероятно. От доста години имаме предвид обединителен двубой. Джошуа винаги е искал да стане абсолютен световен шампион, но сега няма да говорим за други мачове, тъй като той е кралят, завърши Еди Хърн.

 

Антъни Джошуа се върна на тронаБританецът победи Анди Руис в 12 рунда в реванша Саудитска Арабия