Овен

Връзката с партньора ви е свободна от напрежение и отминалите конфликти постепенно ще потънат в забравата на своят залез. Насладете се на това време и го използвайте, за да задълбочите партньорството си или да реализирате отдавна забавени съвместни идеи.

По-добре не отлагайте каквато и да е работа за утре, защото днес можете да подходите към задачите си по особено ефективен начин. Не затваряйте очите си, ако ви се предложи подкрепа от колеги или приятели, и преди всичко доказвайте способността си да работите в екип. Всеки вид сътрудничество ще ви е от полза- било то с шефове, клиенти или колеги - днес тази опция ще върви гладко. Важните решения са много по-лесни, отколкото обикновено.

Ако искате да инвестирате отново спестяванията си, едва ли нещо може да се обърка. Тъй като вашите бизнес партньори  по принцип ще са отворени и честни с вас. Ако мислите за нещо по-осезаемо във вашата инвестиция, можете да приемете съветите на другите без колебание.

...Радостта е изкуство, което всеки може и трябва да научи, ала и никой не може да го преподава...

 

Телец

Днес може лесно да общувате и да изразявате чувствата си. Красивите съзвездия създават инерция в любовта. Не губете енергийните запаси, които трудоемко сте изградили през последните няколко дни. Ако вашият партньор е наранен, трябва сериозно да се замислите и да откриете причината - може би е във вас.

Вие сте истински ценител на кулинарното. Може бе ще имате проблем с храносмилането. Вземете си почивка и се отпуснете вместо да се изпотявате във фитнеса.

Винаги сте загрижени за безопасността. Но днес това няма да ви отведе до никъде. Спрете да поставяте границите отново и отново, поемете рискове! Покажете чрез усилията си, че сте много по-способни да поемате и организирате допълнителни неща. Вашите пари няма да ви изневерят. Пълен напред, докато офертата все още е валидна!

...Огромния дъх на тишината, където моята тишина намира своята скъпоценна усмивка...

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега

Близнаци

Бурните събития носят нов тласък на вашето партньорство, особено днес. Има няколко неща във вашата връзка, които не си пасват. Всяка връзка преминава през фази на разочарование. Don't Worry, Be Happy! В любовния ви живот идва много свеж вятър. Сега е време за любов.

Помислете за имунната си система, дайте й това от което се нуждае. Не обръщайте внимание на изкусителни диети, наблегнете сериозно на разделното хранене!  Днес се очертава здравето и психическото ви състояние да са повече от стабилни. Възползвайте се от този благоговеен дар!

Новите предизвикателства идват навреме, за да можете да се докажете. Поемете един необичаен път, който води до успех. Кариерата ви обещава много разнообразие. Време е за така да се каже алъш вериш, търгувайте ала с мяра и без това няма какво да изгубите, особено днес.

Ако ползвате кола, именно днес ще се наложи да си отваряте очите на четири. Карайте по-кротко!

Ако ви предстои преместване, то стягайте куфарите и не му мислете! Вашият оптимизъм се завръща отново като библейския блуден син. Бъдете отворени към нови неща. Бон шанс!

...Всички хора, които срещаме в живота ни учат нещо ... някои за добро, други за зло...

 

Рак

Днес сексуалните табута сякаш отпадат като крехка кула от карти. Ще ви се стори, че сериалът „Сексът и градът“ става част от вас, уви не е така. Просто хормоните във вас ще закипят. Трябва своевременно да включите партньора си във вашите намерения. Не бъдете нетърпеливи и не стреляйте покрай целта. Днес е време за нещо шумно интимно - Just do it! Развилнелият се чар принадлежи на вас, но за съжаление този изблик не винаги се приема добре от партньора ви. Така че внимавайте! Не сте сами на този свят - Съобразете се!

Възможни са колебания в теглото, обърнете внимание на храненето. Изпратете тялото, ума и душата на чувственото пътуване. Днес може да бъде доста изтощително за чувствителните хора.

Положението е критично за вас в професионален план. Чувствате се обезкуражени и се борите за позицията си. Не се съмнявайте, запазете спокойствие и бъдете търпеливи! Разпределете работата си по-добре, след това ще имате повече свободно време. Съберете смелостта си и започнете!

Тази седмица ще се движите по-бързо от всякога във финансов план. Може би ще се доближите много до целите си. Ала все пак не забравяйте, че две плюс две е равно на четири и едно наум!

... Винаги трябва да знаете кога е време да отстъпите, когато сте безполезни, равни или безразлични...

 

Лъв

Днес е необходимо да потвърдите своята привързаност към любим човек. Сериозно разочарование в любовта може да ви притесни. Проявете търпение и не бъдете толкова упорити.

Опитайте алтернативни методи за ваши малки болежки. Ако употребявате твърде дълго време отровни удоволствия - като „невинни“ медикаменти, днес ще се наложи да ги ограничите. Всъщност няма какво толкова да се страхувате или да се оплаквате. Осъдете проблемите си на първа инстанция още днес!

Може би трудно ще се фокусирате върху работата си. Може да имате временни смущения в отношенията с колеги. Не се притеснявайте, и утре е ден!

...Танцувам под дъжда и часовникът спира да отмерва времето, което ми пречи...

 

Дева

Днес може да се появят леки симптоми на стрес. Горе главата! Както казва Стивън Кинг - Хората изказват своите най-истински мисли именно в първият миг от стреса. Изключете натрапчивите мисли и не позволявайте някой да ви развали доброто настроение. Днес може да очаквате леко раздразнен стомах. Избягвайте пикантни храни.

Мързеливият опит отдавна приключи в работата. Време е да приложите вашите блестящи аналитични качества в пълен размер, дори и с данък добавена стойност. Поемете отговорност!

Денят предразполага да харчите с финес. Ако разполагате с малък бюджет и парче торта ще възрадва душицата ви. Отпуснете му края - „Всеки живот, посветен на парите е смърт“, казва Александър Дюма - син.

...Предпочитам да имам цели, които да постигам, винаги мога да мечтая до следваща цел...

 

Везни

Едно приятно посещение ще ви изненада днес и ще допринесе разнообразие в ежедневието ви. Днес ще изпитате силно желание да говорите романтично и горещо да флиртувате. Не бъдете твърде скучни в партньорството, особено днес.

Обърнете повече внимание на кръвообращението си. Помислете за вашето здраве и се погрижете на време.  Нуждаете се от повече сън, иначе няма да издържите. Подарете си почивка и оставете ума си да скита. Не прекалявайте с алкохола днес, очакват се доста покани за по чашка „огнена вода“.

В професионален план трябва да покажете малко по-голяма концентрация. Ако днес срещнете съпротива на работното място, не излизайте от кожата си. Имате нужда от всичките си правомощия за големи задачи, а не за любопитни факти.

Вашият капитал е вашата балансираща природа и чувство за стил. Парите сами по себе си не са особено привлекателни за вас, а само средство да направите нещо красиво. Така че, спестяването не е непременно вашата сила, има твърде много хубави неща, в които бихте искали да инвестирате. И все пак не забравяйте за баланса на даване и вземане.

...Аз бях това, което ти си сега...Сега аз съм това, което ти ще бъдеш утре...

 

Скорпион

Днес вашите чувства и емоции ще започват леко да се успокояват. Направете необходимите отстъпки спрямо партньора си. Настроението може да се окаже страстно във всяко отношение. През днешният ден само тези, които познават душата ви, ще имат шанса да спечелят сърцето ви.

Очертават се притеснения от болки в гърба. В такъв случай преминете към по-бавно темпо, в противен случай ще активирате стари травми. Създайте си малко повече психическо равновесие.

Ако възникне неразбирателство на работното място, не трябва да търсите вината в другите. Не залагайте на стари лаври! Някои проекти не могат да бъдат отлагани, особено днес. Колкото е възможно по-скоро, трябва да започнете с пълна газ вашата работна реализация, вашият залог ще се изплати.

Денят не е благоприятен  за бизнес, работа, финансови решения, покупко-продажби и други. Налага се да изчакате вашата финансова победа на по-късен етап. Ако проявите търпеливост, вашият малък бизнес ще ви донесе повече пари, отколкото някога сте мечтали. Имате уникално усещане, следвайте го!

...Не се нуждаем от думи, за да обясним, какво е скрито дълбоко в сърцата ни...

 

Стрелец

Днес, макар и въображаемо, ще оформите любовния си живот. Вероятно ще успеете да завладявате партньора си, тогава ще можете да се насладите на хармонията. Една добронамерена бляскава  усмивка може да отблъсне всякакви притеснения. Опитайте!

Насладете се на кулинарните изкушения. С пресни витаминозни храни, лесно ще можете да си влеете нови енергии. Почистете и тялото си от натрупани токсини.

Внимавайте да не бъдете раздразнителни на работното си място. Само така самоувереността ви ще бъде силна, за да преследвате енергично поставените си цели.

Вероятно днес късмета ще ви навести, изненадващи допълнения може да  донесат допълнително парични средства. Може би изплащане на застраховката, подарък от близки или наследство.

...Мълчанието е злато, премълчаването е имитация...

 

Козирог

Богинята на любовта може би отново ще застане на ваша страна. Не забравяйте, че партньора ви все още чака обещаната от вас вечеря или подарък. Вие имате пълната подкрепа на партньора си и в същото време го облъчвате със слънчева енергия. Какво искате повече - Изпълнете си обещаното!

Вашите сили се връщат и отново се чувствате изпълнени с енергия и сила. Не прекалявайте! Ако не сте внимателни сега, всяка една калория в повече ще започне да се преумножава. Избягвайте прекалено напрегната извънредна работа.

Денят предразполага всичко да работи като швейцарски часовников механизъм. Дори с опонентите си ще се разбирате добре. Въпреки това, внимавайте! Има угроза от сплетни и интриги. Големите сгради се нуждаят от много стабилна основа.

Бъдете така добри да не си играете със своят бюджет на „тука има, тука нема“. Всеки хазартен подход ще ви донесе неприятности. Вложете суми в дълготрайни активи, след време ще се насладите на парични плодове. Колкото повече, толкова по-добре!

…Някои практикуват сърдечност, така както други безсърдечност...

 

Водолей

Днес се насладете на времето с любимият ви и направете това, което сърцето ви желае. Ако накарате партньора си да се чувства необходим, желан и значим, ще се опита да върне жеста в пъти повече. Никой не може да ви устои на тази супер форма. От партньора ви се изисква надеждност и лоялност.

Здравето е балансирано, използвайте времето да се погрижите за тялото си. Ако сте по-атлетични, се справяте добре. Пийте повече течности, особено днес. Упражненията ще увеличат благосъстоянието. Точно така! Но всичко трябва да се направи с мярка, в противен случай може само да се нараните. Внимавайте, помислете за пристрастяващия капан на алкохола.

Малки комплименти и признание към колегите ще извършат чудеса. Не бъдете самонадеяни, иначе съвсем скоро ще бъдете изолирани. Не всичко, което искате да наложите ще е толкова лесно осъществимо. Сега можете да променяте границите, да преодолявате страховете, да сте отворени към напълно нови развития. Чудесно време за реализиране!

...Често връзките между хората съществуват само в мислите ...

 

Риби

Всичко негативно сякаш изчезва около вас и се превръща в по-добро. Нека времето работи за вас, струва си да се изчака. Трябва да планирате пътуване заедно с партньора си. Не чакайте, докато бъдете принудени от съдбата да правите промени. Направете първата стъпка, смелостта ви ще бъде възнаградена.

Страстта към сладкото може да доведе до неприятни изненади, не приемайте прекалено много шоколад и шоколадови лакомства.

Днес може би ще забележите, че конкуренцията не е просто оживление на бизнеса. Може да очаквате да получите дългоочаквано признание. Това, което започвате днес,  ще доведе до успех в близко бъдеще. Проблемите с висшестоящите са оправдани. Показвайки повече ангажираност, сблъсъците вероятно ще изчезнат. Ще можете да мислите съвсем ясно и да бъдете разбрани.

Ако разчитате на пари от близки, приятели или колеги ще останете разочаровани. Хазартният късмет и днес не е на ваша страна. Сключването на сделки с недвижими имоти ще бъдат изключително мудни и тромави. Пословицата: “ Не стой в леглото, освен ако не можеш да изкарваш пари там.“ е валидна за вас през този ден.

...Ние сме това, което другите не виждат...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф.  Цитатите са от негови публикации.