Овен

Днес се чувствате особено силни, със завишено самочувствие ще се изправите пред битието, и с усърдност ще се справите с предизвикателствата в живота. Може да се каже, че препятствията ще се топят като лед на слънце.  

Бъдете бдителни! Започвате нови проекти в живота си, ала затворете този порочен цикъл да ги предоставяте на другите.

Малките ежедневни неща са особено забележими за вас днес. Чувствате се мотивирани да направите нещо, което дълго сте таяли в дълбините на душата си. Днес е момента!

Някои ще ви ощастливят, други ще ви подразнят - усмихвайте се, това е радостта и от малкото. Днес не е време за съдебни дела и спорове, не е време за търсене на повече парични средства. Време е за радост, за повече усмивки. Радостта ви ще се прояви с възкресението на една спокойна усмивка.

...Задушавам се от сплетни и интриги...от клюки и излишни "любезности"...

Телец

Днес може да очаквате помиряване на воля и чувства в хармония. Съдбовният шанс ви предоставя изобилие от любезности и благословии. Целият този дар ще зависи единствено от вас.

Готови ли сте да загърбите някои свои неприятни привички? Ще проявите ли своята пословична търпеливост? Ще бъдете ли така доброжелателни да се откажете от някои материални блага? Отговорите на тези въпроси ще ви предоставят билет към щастието днес.

Часове изпълнени с компромиси за вашето благо. Направете крачка назад пред някоя прищявка от вашия партньор, съгласете се на добра отстъпка при търговска сделка, изпълнете отдавна обещаното на ваш приятел, близък или колега. Само така можете да затвърдите позицията си в живота и особено в работата си и да се подготвите за по-трудни времена - ще извлечете наградата, която заслужавате.

...Не всички маски са еднакви...

Близнаци

Четенето между редовете, вслушването между думите ще засилят самочувствие ви, което позволява да прекосите границите на невъзможното през този ден. Каквото и да направите ще бъде окичено с лаврите на успехът, защото ще действате ръководени от вътрешното си убеждение. Следвайте по-горе описаните препоръки.

Този ден е предпоставка да се впуснете към нови хоризонти във всяка една област. Реорганизирайте своите парични планове, в противен случай ще зациклите финансово. Стабилизирайте отношението си към партньор или семейство, за да не зейват стари и нови травми. Не отлагайте!

Що се отнася до способността ви да гледате обективно на неща и ситуации само от една гледна точка, днес идва момента за разнообразие. А както може би знаете: „В многообразието се крие очарованието от живота“.

... Разкрива се тайната на моето тайнство, прочит на сюжета на моята тъмнина, тътен от ден след нощ...

Рак

Ясното разграничение между работа и свободно време може да вдигне барометъра ви за настроение. Отделете време да се погрижите за собственото си благополучие!

Склонни сте да компенсирате разочарованието от неуспешни покупки. Лесно забравяте последствията от несполучлива финансова операция, време е да обърнете внимание на разходите, за да не се наложи още и още да прекроявате бюджета си.

Ако сте развълнувани от една или друга ситуация, трябва да си позволите промяна. Някои развлечения, малко забавление или нещо ново и непознато, ще предадат повече колорит на вашия емоционален живот. В противен случай рискувате да останете неприятно изненадани.

Може би днес ще нахлуят налудничави идеи, нека това да не ви притесни - поиграйте си с тях, вместо да ги отхвърлите.

... Не е интересно как се движиш, а какво те кара да се движиш…

Лъв

Днес изглежда каквото и да правите, едва ли ще ви удовлетворява много. Чувствате се лесно нараними от дрязги, и настроението ви е склонно да посърне, не се косете – Задръжте малко! Влизането в спор може да служи като клапан за добрите ви намерения.

Възможно е да се вкопчат неприятни мисли, че действате доста необосновано или безразсъдно - отървете се от тях при първа възможност.

Насочете вниманието си към свежи иновации. Идеите днес са по-важни от делата. Вие сте запознати с личните си права и преимущества, делегирайте ги още днес.

И не забравяйте - Нека доминира толерантността!

...Изгубени в своите обещания...

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега

Дева

Днес вашият динамичен импулс пада до ниската си точка. Може да откриете, че реалността е особено трудна и бихте искали да се оттеглите.

Да се изправиш пред собствените си недостатъци е неприятно. Днес обаче не трябва да избягвате възможностите от натрапчиви мисли. Погледнете на себе си като човек с грешки, който създава повече близост, отколкото фалш от безупречна маска.

Да излъчвам малко повече топлина от собственото си сърце! Това е мотото през часовете на денят.

Не си позволявайте излишни разходи, не сте достатъчно финансово стабилни пред този ден. Почти всеки реалистичен проект може да бъде реализиран с положително отношение. Възползвайте се от възможността!

Чувствеността и еротиката са важни за вас. Когато комфортът печели, денят преминава пасивно и обратно. Анализирай това!

... Ужасно е да чувстваш, че си се загубил в края на Нещото...

Везни

Днес сигналите на тялото ви призовават да положите необходимите грижи за себе си и вашето благополучие. Не очаквайте другите да сторят това, ваша работа е да се грижите за благото си.

Особено важно е да не витаете в облаците. Представете си реалността на живота! И все пак, ако пропаднете в соята замечтаност , не се опитвайте да се изправите - време е да си научите уроците на реалността.

Имате достатъчно здрав разум и мощен капацитет, да възпрете скитащите мисли в света на фантастиката. Днес сте в розовият си период, за това избягвайте боравенето с пари, сключването на сделки и прочие действия свързани с финанси.

Ако пък настоявате да си помечтаете, направете го - Животът е като стилно произведение на изкуството!

...Молим се за да съществуваме и съществуваме за да се молим...

Скорпион

Днес тежестта на ежедневието може да ви притисне. Ако вашата собствена претенция за съвършенство е в здрави граници, ще преживеете този ден като трудоемък, но в същото време ще въздейства удовлетворяващо. Без трудолюбие няма цена!

Взаимоотношенията не винаги са разумни и днес,  умът може да хвърли особено хладност върху любовта, близостта и общността. Обръщайте се гальовно без да парадирате с любовта си!

Не очаквайте да се справите с финансите, но пък за сметка на това може да се поглезите с някоя друга дребна покупка в рамките на разумното.

Можете да постигнете повече за другите, но малко за себе си, колкото по-малко себични сте, толкова по-малко вероятно е да попаднете в излишни илюзии.

... Нищо не е абсолютно и перфектно... Чудесното трябва да е толкова нежно и крехко за да се доближи до нас...

Стрелец

Днешният ден е поставил ясен знак - Не се претоварвайте! Също така следва да сте наясно, че не следва да се надценявате, прекалявайки с личната си себеоценка. Склонни сте да обещавате твърде много днес, но едва ли ще се справите с поетите ангажименти. Дума дупка не прави, ала пробива взаимоотношения!

Днес все пак се чувствате разглезени от щастието и искате да го споделите с другите! Навсякъде виждате големи възможности за напредък, възстановяване на загуби и най-вече печалба. Това ще ви накара да усетите преднина пред останалите, които ще се въртят в един порочен кръг за неща, които няма да са реализуеми.

Време е да спечелите от една или друга сделка, но бъдете гъвкави!

...Животът е двупосочен в своите, решителност и нерешителност...

Козирог

Днес ще усетите, че искате да живеете по-дълбоко -проницателно, по-автентично и по-просто, за да посрещнете идващите промени. 

Приемайте промените бавно - глътка по глътка и избягвайте да изпиете всичко на екс! Важно е да се освободите от всичко, което не ви подхожда, извършете го тихо и спокойно.

Ако се нервирате, спрете и запомнете, че всички промени са за ваше собствено добро и искат да направят живота ви по-лесен, дори ако все още не можете да го разпознаете.

Обкръжението ви може да се превърне в огледало за вас. Така оглеждайки се в техните реакции ще имате възможността да разкриете, как влияете на близки и познати, ако постъпвате като тях. Огледайте се!

... Измисляме причини, за да бъдем тъжни, защото сме дошли да открием удоволствието от болката ...

Водолей

Отдавна работите върху въпроса за "сигурността" си, макар и бавно вашето доверие към себе си се увеличава, за да ви подтиква към нови идеи за самосъхранение.

Емоционално се настройвате за свеж вятър и започвате да копнеете за повече свобода и независимост. Понякога тичате към успеха твърде бързо - Влезте в ритъм!  И не се поддавайте на дребни притеснения. Следвайте гласа на сърцето си. То винаги ще ви нашепва с езика на спокойствието.

Денят вещае добри покупко-продажби. Възползвайте се от този шанс!

...Може би истината е някъде из паяжините...

Риби

Бъдете гъвкави и се адаптирайте към промените. Все още не знаете цялата картина с която този ден ще ви изненада. Това, което изглежда обещаващо днес, може утре да изчезне и всичко трудно може да се окаже истинско съкровище.

Вместо да се съмнявате в прибързаните си решения, вместо да се фокусирате прекалено много върху консервативни идеи. Изчакайте! 

Доверете се на този ден, всичко ще се развие по най-добрия начин. Междувременно направете нещо добро за тялото си, масаж, фитнес - при възможност посетете СПА център.

...Понякога животът е цветен до онзи момент преди да се събудим...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф. Цитатите са от негови публикации.