"Нямаме желание да излизаме от ЕС и НАТО. Проблеми са вътрешната корупция в страната и ние трябва да се преборим с тях", заяви лидерът на „Величие“ Ивелин Михайлов пред БНТ.

Според последните данни от партията минават прага от 4%, а Михайлов вярва, че ще имат и евродепутат.

Във фейсбук профила си той и председателя на партията Николай Марков излъчиха видео, с което казват, че се опитват да им откраднат изборите.

„ Имаме така информация, достоверна, при която искат да изтръгват вота. Да се направи така, ние да се договорим за дадени неща, за да се съгласим и да влезем в парламента, Ние не сме играли цялата тази игра, за да се поклоним да станем с депутат. Ние с полковника не искаме да ставаме депутати“, казва Михайлов. Той благодари за подкрепата и заяви, че всичко започва сега, а те са се хванали на „маратон“.

След това видеата са насочени към БНР,  чийто репортери от Варна и страната заявиха, че партията не е позната в града.  Николай Марков обаче скочи на репортера и каза, че това е подигравка и манипулации в ефир, като даде за пример, че във Варна е имало 2700 души на закриването на кампанията.

Изненадата "Величие"- от Исторически парк, през YouTube към парламентаПаравоенни формирования и финансова пирамида се свързват с новата националистическа партия