„Смяната на Цвета Попова няма нищо общо с професионалните й качества, които въобще не се коментират. Нормално е новият кмет да дойде с нов екип и програма за управление”, заяви Илия Кирчев по повод готвеното уволнение на шефът на „Местни данъци и такси” Цвета Попова.

Той обясни, че в дългогодишни директори се е натрупала рутина, която понякога пречи за развитието на звеното. Запитан дали и други дългогодишни директори и служители, ще бъдат уволнени, той отговори:

„Тече одит в звената. Никой не е застрахован”, каза Кирчев. Относно фондация "Пловдив 2019" засега не се предвижда смяна на ръководството. 

Припомняме, че на Цвета Попова й е било казано да си търси нова работа от зам.-кметът по финанси. Тя разказа пред TrafficNews  за отношението на Кирчев към нея, както и как работи звеното и връзката между Голяма община и дирекцията.

Вижте, повече в линка:

Готвената за уволнение данъчна шефка в Пловдив отива в МФ – ще съветва Илия Кирчев как се прави бюджетКазаха ми да си търся работа, никой не ми е предложил друго в Община Пловдив, каза Цвета Попова