Пловдивската организация на „Да, България“ има нов председател. Начело на структурата ще застане Кирил Ташев, като това обяви досегашният председател Веселина Александрова.

„След 7 години начело на пловдивската организация на “Да, България” се радвам, че дойде време да предам щафетата. Благодарих за номинациите за четвърти председателски мандат и най-вече за помощта на всички от създаването на “Да, България” досега. Пловдивската ни структура ще има нов председател, който да надгради постигнатото.  Радвам се, че Общото събрание избра Кирил Ташев за тази роля, с когото работя рамо до рамо от първите си дни като председател. Убедена съм, че той ще се справи с тази задача, а и моята помощ и пълно съдействие са безусловни. Предаването на опита и знанията ми ще бъде полезно за новото ръководство, както и техните свежи сили - за активностите на организацията ни“, пише Александрова.

Кирил Ташев работи в сферата на телекомуникациите, а в момента е част от ръководството на компания, предоставящи услуги като интернет и телевизия.  Завършил е Техническият университет, като е член на “Да, България!” от началото на 2017 г.

В Изпълнителния съвет на партията в Пловдив влизат Димитър Манолов, Димитър Нанев, Димитър Згуров, Донка Дойчева – Попова, Ивайло Вантулев, Милена Илиева – Сапунова.