Литри вода извират от гейзер в близост до ВиК аварията, която се случи днес. За това сигнализира читател на TrafficNews.

Припомняме, че голяма ВиК авария стана тази нощ в Кършияка. Магистрален водопровод на бул " Победа" №57 се спука, а голяма част от булеварда бе под вода. В района имаше много наводнени автомобили и паркинги пред жилищните сгради.

Голяма ВиК авария в Кършияка! Хиляди пловдивчани без вода, наводнен е булевардДесетки коли са наводнени

Наводнението продължава и до този момент, а наш читател сигнализира за неприятна гледка точно зад блока на бул. „Победа”, пред който бе аварията. Той разказа, че от тревна площ, която се използва като паркинг зад блока извират литри вода от дупка наподобяваща гейзер.

От дупката извира супер много вода и целият паркинг подгизва, до утре колите ни ще бъдат наводнени”, разказа той.

Читателят ни е успял да запише и видео, на което се вижда наводнения паркинг. Служители на ВиК, които са отработвали голямата авария на „Победа” от днес са били уведомени за проблема, но са казали, че работното им време приключва и утре ще бъде оправено, което означава, че водата ще се стича през цялата нощ.

Ако продължава да извира вода по този начин, утре пак всичко ще е под вода. Звъняхме и на ВиК, но не вдигат, а служителите казаха, че работният им ден приключва и не могат да го оправят днес”, допълни нашия читател.