Нови игрални автомати са налични в най-новата игрална зала в Пловдив.

Най-търсените джакпот машини от серията Bell Link, както и най-новата версия Blue General намериха място в  Royal Сlub Bushido.

Това предизвика истинска еуфория сред клиенти и желаещи да опитат късмета си и даде тласъка на нова „треска за джакпоти“.

От момента на откриването си до днес, залата се радва на голям успех и за кратко успя да се превърне в любимо място на бохемите в града на седемте тепета. 

В Royal Сlub Bushido ще откриете най-модерната игрална техника, приятна и уютна атмосфера, отличен бар с класни аперитиви и професионалното обслужване на високо ниво от дружелюбния персонал.

Всеки ден започва с невероятни промо игри и атрактивни бонуси. Всеки петък от 20:00 часа се провеждат седмични томболи, с различни наградни фондове, като на 8 юли бяха раздадени 3 000 лева. Този петък наградният фонд от седмичната томбола ще бъде 5 000 лева.

Дневни томболи пък се провеждат във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, като томболите са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се увеличава.

 

Обектът е локализиран в най-актуалния комплекс под тепетата - комплекс 7 points, намиращ се на булевард „Санкт Петербург“ 131.

Посещавайки обектите в комплекс 7 points можете да се възползвате и от безплатен паркинг, а на метри от игралната зала са разположени и най-атрактивните нощни заведения в града.