"Всички сме изкарали ковида, сега сме на първа линия ние. Тежко е, но минава за 15 дена”, каза премиерът Бойко Борисов на ръководителите на КЦМ. Борисов бе на посещение в завода, за да им връчи сертификат от правителството за реализиране на инвестиция от 260 млн. лева. Оказа се, че и изпълнителният директор Румен Цонев също е преборил COVID-19. След като изчете доклада на Евростат за България, премиерът се обърна към ръководителите на предприятието:

“ Като хора и бизнесмени като вас, България върви напред. И ако се стегнем и не се плашим ще го минем през това.  Нашите герои лекари се връщат на работа - по 1000 души… Доктори лекуват, всички сме минали ковида вече. Защо е този зор да паникьосваме хората – нужно ли е да затваряме държавата?  Напротив трябва да работите, да дават високи заплати на хората. Те трябва да работят тук и да си тръгват с оптимизъм , за да може догодина България пак да е напред”, каза премиерът.

Борисов на посещение в КЦМ, обеща да се ремонтира пътПремиерът връчи сертификат за постижение на директора на предприятието

Борисов: Светът е в криза, а българското производство растеНа пето място сме по ръст на промишленото производство в ЕС