ИЗВЪНРЕДНО: Военен хеликоптер се разби край Крумово ВИДЕО

Машината гори

11.06.2018 20:44 17104 2

Военен хеликоптер се разби край Крумово преди минути, научи TrafficNews.bg

Летателната машина се е носила на височина около 20 метра над земята, когато изведнъж се е отправила стремително надолу и се е разбила край пистата на военното летище. Вследствие на удара, хеликоптерът се е възпламенил.

Линейката от летището веднага е пристигнала на мястото, а още две медицински коли и около четири пожарни са пристигнали минути след това. Хеликоптерът продължава да гори. Все още няма информация за жертви и пострадали и не е известно колко души е имало на борда.

Край мястото на инцидента се събират голямо количество военни джипове и автомобили.

На летището всеки момент по план трябва да кацне полетът от Лондон, малко по-късно и този от Бергамо. Все още няма информация дали ще им бъде дадено разрешение за приземяване предвид инцидента. 

Обновено към 21:06 часа: Самолетът, пътуващ от Лондон за Пловдив, който трябваше да кацне на летището в Крумово, направи обратен завой. По последна информация му е отказано да кацне край тепетата, затова той се връща в София. 

Вижте още: 

ТРАГЕДИЯ: Най-малко 3 са жертвите в авиокатастрофата на летището край Пловдив ВИДЕО и СНИМКИПламъците към момента са овладени, ала районът е отцепен поради опасност от взрив

Линейки транспортират пострадали! Има опасност от взрив на летището край Пловдив! ВИДЕО и СНИМКИОгромна тълпа от хора чака своите близки, пренасочиха самолета от Лондон

Разказ от първо лице:

Изпрати новина