Един обикновен ден в Пловдив се превърна в истински празник на любовта за 18-годишната Александра Серафимова. Поводът е нейния рожден ден и незабравимата изненада, подготвена от нейния любим Мирослав. Младежът е решил празникът да бъде отбелязан по начин, който не просто ще бъде забелязан, но и ще остане в паметта на всички минувачи и най-вече – на самата Али.

Изненадата, която се разигра в центъра на града, включваше огромен винил с дължина от цели 25 метра, на който ясно се открояваше надписът: „Честит 18-ти рожден ден, Али!“. Мястото, избрано за това събитие, беше подлезът на булевард "Гладстон" – една от най-оживените зони на града.

Младият инициатор, Мирослав Славщенски споделя, че дълго време е обмислял как да направи рождения ден на своята приятелка наистина специален. С помощта на майката на Али, той успял да организира страхотната изненада в рамките на един месец.

„Бях много развълнуван. Веднага след работа бях пред дома й и отидохме на мястото точно в 00:00 часа, като тя беше посрещната от заря. Докато зарята гърмеше и подарих пръстен, който тя много желаеше, но доста трудно се сдобих с него, понеже го нямаше в България. Изненадата беше приета много вълнуващо и неочаквано. Като видях погледа ѝ видях радостта в очите й. Стояхме поне един час, защото не можеше да се нарадва на изненадата. След като се прибра у тях я чакаха още много подаръци по случай нейния празник”, разказва Мирослав.

Али и Мирослав са заедно вече почти две години и споделят, че мечтата им е да обиколят света, като тази година са посетили четири държави в различни континенти. Минувачите също не останали безучастни към сцената. Някои спирали, за да направят снимки, докато други просто се усмихвали, виждайки надписа.

Големите изненади не изискват скъпи подаръци, а най-вече креативност и истинска обич. Изненадата на момчето към Али показва колко важно е да ценим близките си и да се стремим да им създаваме незабравими спомени.