Изчезналият в Пловдив 24-годишен Станислав Станчев е оставил бележка на съквартиранта си. Както съобщихме, младият мъж е в неизвестност вече трети ден, а приятели и роднини го издирват, но няма и следа от него.

Младежът е  от село Трилистник, а живее на квартира в Пловдив в район „Южен“ от няколко месеца със свои приятели. Именно те го обявяван за издирване.

„Разбрах, че е изчезнал в събота. Оставил ми е бележка в 6:45 часа, в която пише, че просто си тръгва и ми благодари. Няма други подробности. Оставил съм бележката в полицията”. Това разказа съквартирантът на изчезналия млад мъж Теодор Иванов.

Станислав от три месеца си търсил работа, но без успех. Сметките за квартирата в “Кючук Париж” ги покривал Теодор. По думите му изчезналия мъж е оставил в квартирата личните си документи и дрехите си.

 „Взел е със себе си само телефона си. Явно е излязъл с дрехите, с които е бил в конкретния момент”, посочва Теодор.

Той се е организирал с още 15 приятели да търсят Станислав. Разговаряли и с бившата му приятелка, но и тя не го е виждала. Близките и приятелите призовават всички, които разполагат с информация, да се обадят в МВР. Към момента няма детайлно описание на Станислав, но се предполага, че е облечен с черен спортен екип. Полицията го издирва от събота.

Ако някой е виждал младия мъж или има информация за него може да се обади на тел: 0897 567 767 - Андрей или да съобщи в МВР.