С подкрепата на всички нас, средствата за Жени от Пловдив са събрани само за 15 дни. Както разказахме, Жени страда от рядкото заболяване адхеазивен арахноидит и за да се осъществи нейното лечение, бяха нужни 41 000 лв.

Утре средствата ще бъдат внесени в болницата в Турция, където ще се проведе и нейното лечение.

„Скъпи дарители и ангели на Жени,благодарение на Вашата огромна подкрепа, не просто подкрепа , а подкрепа на време, за 15 работни дни успяхме да съберем сумата необходима за да може Женя да завърши своето лечение в Турция, заради рядкото заболяване. За изключително кратък срок, всички вие се активирахте, призовавахте, дарявахте.

 Благодарим на всички медии, които се включиха в кампанията и отразяваха коректно информацията за кампанията. Утре средствата ще бъдат преведени към болницата в Турция. Вече сме организирали пътуването. Предстоят направата на PSR тестове и Женя и съпругът и заминават в понеделник за да може да се направи петата вливка на стволови клетки.

Когато пристигнат, ще се уточни датата и за шестата вливка с което ще се сложи край на лечението.Благодарим ви, познати и непознати. Заля ни огромна лавина от доброта. Бъдете здрави!”, споделиха нейни близки в мрежата.

Стартира DMS кампания в подкрепа на Женя от ПловдивБлизки на пловдивчанката организират и благотворителен онлайн базар