Директор от Здравната каса и негов служител са закопчаните при операцията на Икономическа ВИДЕО

Арестът беше като в екшън филм - спирачки, маскирани ченгета, пачки с пари, разказва очевидец
Директор от Здравната каса и негов служител са закопчаните при операцията на Икономическа ВИДЕО

Директорът на дирекция ДКИМДПА в РЗОК - Пловдив Иван Деспотов е единият от арестуваните при зрелищната полицейска акция на ул. "Данаил Николаев"  днес. В ранният следобед двама служители на Здравна каса - Пловдив бяха задържани при операция на "Икономическа полиция". Според осведомени държавните служители са заловенис подкуп. По непотвърдени данни се касае за около 50 000 лева в банкноти по 50 и 100 лева. 

"Беше малко след 13 часа, когато чух свирене на спирачки и видях , че на улицата напряко е спрял полицейски бус. Той беше пред две коли. От него изскочиха полицаи и извадиха двамата шофьори от колите. Претърсиха ги. И у двамата имаше големи суми, пачки по 50 и 100 лева. На единият парите бяха в портфейла, а на другия - "диагоналката", разказа едно от поемните лица. Според него арестът е бил точно като на филм. 

Другият задържан е Влади Манев, който е служител в дирекцията, управлявана от Деспотов. 

На този етап няма официална информация за проведената акция, която е била под ръководството на Окръжна прокуратура. Според очевидци тя е стартирала около 13 часа, като мъжете са били под наблюдение от доста време. Автомобилите, с които са се движили, са били спрени от патрулки, последвали са арест и претърсване. 

Подробности - във видеото на ТРАФИК ТВ:

 

Цялата информация за града на едно място! Събитията по дни и часове – на един клик разстояние! Само в CheckinPlovdiv.com ! Информирайте се! Регистрирайте се! Промотирайте!
Коментирай

Напишете коментар

Вашите коментари през Trafficnews.bg

2 Коментара
Сортирай по
коментар

onqskonq 16:56, 09.05.2018

ГУСТО.. ДЕБЕЛИ ПРАСЕТА, ГРОЗНИ ЧИЧКИ С МАЛКИ ПИШКИ, АЙДЕ ВЪТРЕ НА ТОПЛО.. БАРЕМ СЕ ОПРАВИ ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА.. ДУХАЙТЕ ПРАСЕТА ГРОЗНИ. ЛАПАЙТЕ ПОЛИЦЕЙСКИЯ ШНУР

Oтговора0
коментар

оле-ле 17:23, 09.05.2018

Вижте ги...Не приличат на хора...Копчетата на ризите им ще изхвръкнат...Не се оядоха ейй...

Oтговора0

Вашият коментар през Facebook