Дете получи гърч по време на пътуване на АМ Тракия. Семейството спряло в аварийната лента, а малко след това получили помощ от случаен шофьор. За щастие инцидентът е имал щастлив край, благодарение на пловдивчанин, който преминавал по магистралата и спрял да помогне. За доброто дело разказва читателка на TrafficNews.bg, която иска да му даде гласност и то да послужи за пример.

Медикът работи в болница под тепетата и тя разбрала само първото му име. 

Случката се разиграла тази сутрин около 7 часа в участъка на разклона за Трилистник, в посока Бургас. Ето и разказа на нашата читателка:

„Видяхме спряла софийска кола в аварийната лента и една пловдивска кола. Решихме да спрем да помогнем и се оказа, че дете на видима възраст 11 години лежи на земята и се гърчи. Оказа се, че в пловдивската кола има момче, което работи като мед. сестра в болница „Свети Пантелеймон“ в Пловдив. Той оказа първа помощ на детето и остана със семейството докато пристигна линейката. Искам да покажа, че не всички мед. сестри са лоши. Това момче е за пример на всички...казва се Тодор. Благодарим му, че спази клетвата която е дал да помага с цената на всичко. Това е истински професионалист и се справи много добре“