„Швейцария и Австрия могат да ги хвалят, но тук е по-красиво. И като дойдат на Велинград на туризъм и на СПА, после – на разходка Това е моделът Борисов – строителство на пътища, училища, спортни зали”,заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение във велинградското село Драгиново.

„Да видим модела "Радев" – намаляване на чуждестранните инвестиции, забравихме какво е еврозона. Днес пак има 87 починали... Седмици наред сме първи по смъртност от ковид и последни по ваксинация в Европа. Мисля, че с тези темпове ще минем света. И според Радев това е успешно управление на здравето. Безхаберие! Правителството и Радев са оставили държавата и нищо не правят, който оцелее – оцелее ” ,каза Борисов. Той препоръча на Радев да си избере една партия от тези, които го подкрепят и да не се занимава с неща, които не разбира.

„Аз съм бил три пъти премиер на тази държава, какво повече да искам? Сега мога да работя с младите в партията”, каза още Борисов. По думите му проф. Анастас Герджиков може да бъде истински обединител на нацията.

„Президентът трябва да обединява, да търси диалогът между всички, а не като Радев, който се бие с ГЕРБ, ДПС, Възраждане….”,каза Борисов.

Жители на селото подариха на бившия премиер  плетена торбичка за пазаруване, която бе сложена в прозрачна чанта.

„Ето това е подарък – в прозрачна чанта, а не като на Пламен Узунов….”, каза Борисов.