Злочестият Боби, който беше открит в покъртително състояние в пловдивското село Куртово Конаре, а изписан от клиниката и вече си е намерил осиновители - любящо семейство от София. 

Припомняме, че Боби беше парализиран в задната част на тялото заради стрелба по него и сачма заседнала в гръбначния стълб. След лечение и рехабилитация, кученцето постепенно се възстановява и вече успява да се изправи. 

Намериха кученце, парализирано заради стрелба по него! Благодетели от Пловдив молят за помощЖивотинчето е настанено в клиника

Кученцето изважна голям късмет, тъй като осиновителка от столицата го харесва и взима за отглеждане. Сега новият столичанин си има топла постеля, одеяло и е обгрижван с огромна любов. Освен грижлива стопанка, в новия си дом Боби среща и четириног приятел. 

Пловдивчаните, които поеха инициативата Боби да бъде заведен в клиника, да му се окаже помощ и да издирят осиновител, изказват огромни благодарности на всички, които се включиха в събирането на средства за спасяването на Боби. 

"Те му дадоха шанс да живее. Признателни сме! След проведени рехабилитационни процедури, Боби се изправя на задните крачета и както виждате е много любвеобилен и щастлив. Към момента по сметката му за лечение в клиниката се дължат само още 191 лева", посочва още благодетелите. 

Сметката на клиниката: BG88PRCB92301032980910

Основание: Парализирано куче Боби