„Петното на Роршах” за поред път събра хора на изкуството, а  причината  бе новият албум „Свещ” на барда Краси Йорданов и неговият племенник Павел. 

Да пишеш поезия и да я усещаш е трудно само по себе си,  да създаваш музика – също. Но да лавираш между двете и да ги свържеш в хомогенна смес, която да завладее аудиторията, това вече е проявление на абсолютен талант и нюх за поетичното. "В неистовата борба за всекидневната популярност, свръхнарасналото его и дисхармония в човешката личност се изисква истински стоицизъм и спокойствие, за да се превърнеш в стожер на стойностното”, както каза организаторът на събитието Александър Секулов.  А присъствието на Павел Йорданов, който освен за собствената си група, намира време да обърне поглед и към литературното, дава надежда, че не всичко е изгубено.

 На сцената, на която обикновено се представят книги и точно на Деня на детето, поетът с китара потопи публиката в романтично-носталгични спомени за детство, любов и пиянство, като изпя няколко изключителни текста на знаменити български поети. Според самия него, най-чаровното и значимото е обединяването. Да чуеш мелодията на нечие четиристишие е вселенско изживяване и чест, която си оказват едни на други. Което пък от своя страна превръща обществото на поетите с китари в България в едно голямо семейство.

Събитието завърши с искрен смях и забавление и парчето „Черен дракон”, което макар и от предишен албум, все още не е изгубило своето обаяние и хумор.