Има противоречия в показанията на свидетели по делото срещу Рангел Бизюрев. Това заяви след разпоредителното заседание срещу Бизюрев  адвокат Антоанета Николова, която защитава част от близките на убития Димитър Малинов.

При разпитите, някои от свидетелите може да посочат други свидетели, които да налагат разпит и на други свидетели, които към момента не са посочени. Затова ние сме длъжни, ако искаме да бъде разкрита обективната истина до край, да разпитаме всички свидетели и те да дадат непосредствени показания пред съда. Има противоречия, категорична съм за това нещо,” коментира адвокат Николова.

Тя и вторият защитник  на близките на убития Митко, настояваха до последно делото да протече по общия ред и да бъдат разпитани всичките 37 свидетели и 14 вещи лица.  На 21, 22 и 23 август ще има заседания, на които първи ще свидетелстват близнаците Валентин и Борислав, а на 2 септември ще бъдат изслушани вещите лица, извършили експертизите.

Адвокат Марковски: За нас Рангел има съучастник в това престъплениеТой е част от защитата на близките на убития Митко от Цалапица

 

Близките на убития Митко поискаха над 1 милион кръвнина, разпитват всички свидетели по делотоАдвокатът на Бизюрев пожела съкратено следствие, но съда отказа